Recomanació per a un públic adult

el-libro-negro-de-las-horasEn aquest article us volem recomanar “El libro negro de las horas”. Aquest llibre ens acosta a la bibliofília. Es tracta de l’afició que se sent per col·leccionar llibres. La persona que la pateix cerca i col·lecciona exemplars, en especial aquells que resulten més estranys.

Els bibliòfils senten vertadera passió per la literatura, però sobretot pel llibre com a objecte. Les seves biblioteques destaquen per la quantitat i la varietat d’obres que hi podem trobar.

Diuen que la bibliofília va néixer entre els segles XIV i XV amb el Renaixement. Integrants de la monarquia i la noblesa solien cercar incunables i manuscrits únics per sumar-los a la seva biblioteca.

L’autora, Eva García Sáenz de Urturi fou premi Planeta l’any 2020 amb “Aquitania” i amb aquest nou títol ens acosta als llocs més pintorescos de Vitòria i Madrid i provoca que el nostre entorn es difumini i doni pas als llocs que acompanyen la seva història.

Properament, podreu aconseguir aquests i altres llibres molt interessants a la nostra biblioteca! Us hi esperam! Quan? En tornar de Pasqua!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s